We accepteren:
onze EIGEN bonnen
HAMERSHOFBONNEN
GIFT FOR YOU BONNEN/WONDERBOX

Let op: Onderstaande Wonderbox/Gift for you-bonnen accepteren wij (andere deals zijn bij ons niet geldig!):

GIFT FOR YOU/WONDERBOX (per pas, geen teruggave, drankjes niet inbegrepen! Eerst registreren op de site van Gift for you/Wonderbox én verplicht vooraf reserveren!)

de nationale dinercheque/VVV bonnen (per bon of per pas)

Wij hebben onze eigen “Buurman’s Dinercheque”…..Leuk als cadeau, als verrassing of gewoon! (Ook hierop wordt geen cash geld teruggegeven!). Waarde: € 10,00 / € 15,00 / 20,00 of eem combinatie van de bonnen!

image002

Daarnaast accepteren we de nationale dinercheque (papieren cheque of via een modernere pas). De Nationale Dinercheque heet nu VVV Dinercheque. Met de VVV Dinercheque kun je terecht bij Restaurant de Buurman. Dit kan d.m.v. de nieuwe VVV Dinercheque-cadeaukaart. LET OP: In mei 2020 is de Europese anti-witwasrichtlijn AMLD5 in de Nederlandse wetgeving geïmplementeerd in de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financiering van terrorisme (Wwft). De invoering hiervan heeft impact op het accepteren van een aantal cadeaukaarten, waaronder de VVV Cadeaukaart, omdat deze gezien worden als ‘elektronisch geld’ (EGI) en vallen onder de werking van deze wet. Met ingang van 1 juli 2020 mag het deel van de transactie van de VVV Cadeaukaart niet meer zijn dan € 50. Uiteraard kunt u het resterende deel van de transactie betalen met iDeal.

Ben je nog in het bezit van de papieren Nationale Dinercheque, dan kun je deze nog gewoon besteden bij ons. De Nationale Dinercheque blijft namelijk onbeperkt geldig. Ook de Nationale Dinercheque met gulden/eurovermelding is nog gewoon te besteden. (Hierop wordt geen cash geld teruggegeven!). Waarde: € 25,=, € 35,= en € 50,=

image001

En natuurlijk accepteren we ook de VVV bon

image003